Devler Kandıra'da Yarışacak
Extreme Kupası 3. ayağı, Kandıra Belediyesi işbirliği ile 4x4 Osmanlı Offroad Spor Kulübü tarafından 17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

17 Ekim Cumartesi günü saat 11:30'da Kandıra Belediyesi önünde düzenlenecek start seremonisi ile başlayacak yarışın ilk günü, saat 15:30'dan itibaren Pembe Kayalıklar mevkiinde belirlenen zorlu parkurda devam edecek.

18 Ekim Pazar günü ise yine aynı bölgede saat 14.00'den itibaren kozlarını paylaşacak olan ekipler, 4x4 araçlar ile engeller, kapılar ve zorlu geçişlerde izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacaklar.

Konvansiyonel şasesi üzerinde değişiklik yapılmamış araçların TR1, Özel olarak hazırlanmış şaseye sahip araçların da TR2 sınıfında değerlendirildiği organizasyon, 17.30'daki ödül töreni ile sona erecek.
